Hvordan oppfatter kundene dine bedriften din når de ser logoen, går inn på nettsiden eller mottar et brev fra deg? Hvilket inntrykk sitter de igjen med?

Branding, også kalt profilering, handler om å uttrykke hvem bedriften er. Det forteller hvilken verdier som står i fokus og gir kundene en forståelse om hva de kan forvente av dine tjenester og/eller produkter.

Å skape merkevaren for en bedrift er en stor jobb som gjøres over lengre tid. Man blir ikke ferdig over natten, men man kan få en god start. Logoen er alltid en fin plass å starte. Den fungerer som en grunnmur til de andre elementene, som f. eks. nettside, brevmaler og reklamemateriell.

Vi kan også tilby en helhetlig profileringspakke som kan styrke din organisasjons profil og profesjonalisere hele markedskommunikasjonen.

Et kjennetegn på bedrifter som lykkes, er at de bruker design som virkemiddel for å skille seg ut og nå sine mål. Grafisk design kan fremheve kvalitet og personlig stil og bidra til å skape gode følelser. Dette er viktige påvirkningsfaktor når det er så lett å sammenligne pris og spesifikasjoner på varene og tjenestene vi kjøper.

Digital markedsføring er noe vi møter på overalt. Vi ser det mer og mer, og det er ingen tvil om at det er kommet for å bli. Dersom man ikke er aktiv på denne fronten vil man bli etterlatt av de som gjør det. Annonsering på sosiale medier og web er en veldig effektiv måte å nå ut til de rette kundene, men på samme måte som annet reklamemateriell må dette designes.

2019-2020